Överblivet potatismos

Det är inte ofta det blir potatismos över här hemma, ibland inte ens när det verkligen var meningen. Men så kommer det gånger då moset liksom aldrig tar slut. Och det gör ju inget. För då får vi potatisbullar till lunch!

Potatisbullar är en perfekt tatillvara. Och de går att göra på andra rotfrukter också. Kanske läge att prova rotmosbullar. Hm, ja, det får nog bli av inom en snar framtid.

Jag känner mig som ett barn när jag äter potatisbullar. Undrar om det är föryngrande?

Inte bara goda, vackra också

Det går också alldeles utmärkt att använda potatismoset som täcke.
Här är det blandat med riven ost, lite ägg och dill och under vilar fiskfiléer.

Här hade det gott kunnat gömma sig lite räkor och musslor också tycker jag...

Fluffigt, frasigt och dilligt

Kommentarer
Postat av: Batata da Perna

Hej Inspiratören! Idag har vi hittat det bästa sättet hittills att ta tillvara på potatisskal* - vi friterade dem. Det blev chips! Mums. Nu ska vi bara komma på om vi har nåt att göra öl av...



* Allra bäst är förstås ditt tips om att liksom ha dem som ett hölje kring kokt potatis.

2010-02-26 @ 20:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0