Fiskburgare

Vi gjorde älgburgare (och bara det är värt ett långt blogginlägg) för ett tag sedan och då köpte vi hamburgerbröd. Det blev några bröd över som fick bo i frysen ett tag. Sedan kom en dag då vi planerat att äta fisk, men inte riktigt kände för fiskgratäng eller stekta filéer, inte ens panerade små fiskbitar. Så vi körde filéerna i mixern och blandade med finriven lök, ägg och en massa kul kryddor. Potatismjöl fick fungera som stabiliseringstjosan.
Resultatet, som Timon och Pumba sa till Simba - Slemmigt, men mättande! Och som vi tyckte: gott! Riktigt gott till och med. Men vart tog fisksmaken vägen? Det fanns inte tillstymmelse till fisksmak. Knäppt.

Att göra egna burgare är så mycket godare än de stressproducerade och dessutom kan man få klyftpotatis till som standard. Det hade dock varit kul med egna bröd och egen dressing...

Synd bara att fisksmaken rymde

Trevligt sätt att förstöra fina fiskfiléer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0