Flädermarinerade jordgubbar

Jag vet att jag är bortskämd som har tillgång till både fläderblommor och egna jordgubbar. Här kommer dock ett tips även till dig som måste köpa flädersaft och frysta gubbar.

Skiva jordgubbarna och lägg i en skål. Häll på flädersaft så att det precis täcker skivorna. Marinera ett dygn eller bara någon timme. Detta är så gott till glass att det nästan känns förbjudet. Ännu godare blir det om man rostar lite mandlar eller hasselnötter och har till också.

Här har jag gjort strövargodis och varvat med glass, rostade hasselnötter och flädermarinerade jordgubbar.

Det var så gott så jag var tvungen att äta lite innan jag tog kort

Varmt strövargodis, kalla flädergubbar och halvsmält glass...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0