Potatisgratäng

Ett lass fula potatisar, lök, lite ost som behövde rivas, en skvätt mjölk och en burk med olja från fetaost och oliver.
Låter som potatisgratäng tycker jag. Äntligen fick jag prova att ha i den där oljan. Det var fortfarande en massa smulor av fetaost kvar i och även en del olivbitar.

Och, ja, det blev gott. Inte helt förvånande. Men, vad bra att kunna ta till vara oljespadet som är så smaskigt kryddat.
Nu har jag en sån burk till och den skall jag använda i bröd i helgen. Ska också baka fruktbröd igen. Jag gjorde det i julas och det blev så gott. Särskilt med mögelost på... Så nu är surisen laddad med rågkross bland annat.

Gratäng med olja kvar från en burk med fetaost och oliver

Serverades till lammsadel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0