Fetaost- och olivspad

Jag skrev i ett tidigare inlägg om att jag lagat potatisgratäng med fetaost- och olivspad i och att jag hade en burk till som kanske kunde användas till bröd. Nu har jag gjort baguetter med det i. Det måste testas av alla! Är man varken förtjust i oliver eller fetaost så spelar det ingen roll. I brödet hittar smakerna en helt annan väg. Min yngsta son tycker verkligen INTE om oliver eller fetaost, men det här brödet äter han glatt av. Det blir lent i smaken och det känns som om man går utmed havet och får små stänk av saltvatten på läpparna.
I degen blandade jag också ner ett rejält lass solrosfrön. Gottigottigt.

Snyggt med pimenton från oliverna i degen

Deg som ska bli baguetter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0