Rådjur på ingående!
Vi har hoppats och längtat!
Sist vi fick hem rådjur var vi tvugna att göra färs av nästan allt köttet. Det blir i och för sig väldigt goda grytor av det också, till exempel chili con carne. Men allra helst vill vi kunna skära köttet i grytbitar och göra mustiga grytor med trattkantareller och morötter. Det tänker vi göra den här gången så långt det är möjligt. Och givetvis skall filéerna skäras ut. Äta dem med klyftpotatis och en riktigt krämig kantarellsås... Jag har ingen haklapp vilket gör att jag måste gå och byta tröja nu. Vi hörs!
Sist vi fick hem rådjur var vi tvugna att göra färs av nästan allt köttet. Det blir i och för sig väldigt goda grytor av det också, till exempel chili con carne. Men allra helst vill vi kunna skära köttet i grytbitar och göra mustiga grytor med trattkantareller och morötter. Det tänker vi göra den här gången så långt det är möjligt. Och givetvis skall filéerna skäras ut. Äta dem med klyftpotatis och en riktigt krämig kantarellsås... Jag har ingen haklapp vilket gör att jag måste gå och byta tröja nu. Vi hörs!
Kommentarer
Trackback